Welkom bij DiavantisWijze(r)!

Dit is de pagina waar jouw reis naar een gezonder, gelukkiger leven met Diabetes Type 2 kan beginnen. We heten je van harte welkom en zijn verheugd dat je hier bent.

Bij DiavantisWijze(r) geloven we in transformatie, in het herontdekken van de kracht in jezelf en in het nemen van controle over je eigen gezondheid. Diabetes Type 2 is een uitdaging, maar ook een kans. Een kans om te groeien, te leren en te bloeien.

Ons programma is anders. Het is geen korte-termijnoplossing, geen quick fix. Het is een levensveranderende reis, geleid door onze digitale coach, die altijd aan je zijde staat. Samen zullen we ontdekken hoe je jouw diabetes kunt beheersen en zelfs kunt omkeren, zonder zware medicatie.

Wat kun je verwachten van DiavantisWijze(r)?

  • Persoonlijke begeleiding: Onze digitale coach is er 24/7 om je te ondersteunen, je vragen te beantwoorden en je te inspireren.
  • Wetenschappelijk onderbouwd: Ons programma is gebaseerd op de nieuwste medische inzichten en bewezen methoden.
  • Leerzaam en boeiend: Verlies jezelf in onze interactieve modules, video’s en artikelen die je helpen begrijpen hoe je lichaam werkt en wat je kunt doen voor een gezondere toekomst.
  • Community: Sluit je aan bij gelijkgestemde mensen, deel je ervaringen en steun elkaar op deze reis.
  • Resultaten: Ontdek hoe je jouw bloedsuikerspiegel kunt stabiliseren, gewicht kunt verliezen en je energieker kunt voelen dan ooit tevoren.
 

Durf je de uitdaging aan? Durf je te dromen van een leven zonder de last van Diabetes Type 2? Bij DiavantisWijze(r) geloven we dat het mogelijk is, en we willen je graag helpen om die droom werkelijkheid te maken.

Schrijf je vandaag in en begin jouw reis naar een medicatiearme of zelfs medicatievrije toekomst. Laten we samen bouwen aan een gezondere, gelukkigere versie van jou!

Welkom bij DiavantisWijze(r) – waar herstel begint.

Aanmelden is eenvoudig, en we zullen je stap voor stap begeleiden:

Klik op de knop “DiavantisWijze(r) Inschrijven”: Onderaan deze pagina vind je het logo van DiavantisWijze(r) met de tekst “Inschrijven.” Klik erop om te beginnen. 

Vul je gegevens in: We hebben wat basisinformatie van je nodig om je profiel aan te maken en je reis te personaliseren. Wees gerust, je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Nadat je deze verstuurd hebt krijg je automatisch een bevestiging van je inschrijving via e-mail.

Klik op de knop “DiavantisWijze(r) Registreren”: Hiermee start je het digitale registratieproces. Maak een gebruikersnaam aan met een wachtwoord van minimaal 10 tekens, bestaande uit kleine letters en/of hoofdletters, cijfers en tekens.

Klik op de knop “DiavantisWijze(r) inloggen”: Welkom bij de start van je herstelreis! Fase 1 is de poort naar een leven met meer vrijheid en minder beperkingen. Hier leggen we het fundament voor je succes. Ontdek hoe je je leven met Diabetes Type 2 kunt veranderen en verbeteren. Stap voor stap begeleiden we je naar een medicatiearme of zelfs medicatievrije toekomst. Laten we beginnen!” Inloggen gebeurd via de een dubbele verificatie (Google Authenticator).

Klik op de knop “Diavantis Buddy”: Maak alvast kennis met onze Diavantis Buddy! Deze slimme digitale assistent staat klaar om al je vragen over Diabetes Type 2 te beantwoorden en je te begeleiden op je herstelreis. Of je nu wilt weten hoe je je glucosewaarden kunt verbeteren, advies nodig hebt over voeding, beweging, slaap, stress of gewoon behoefte hebt aan een vriendelijk gesprek, onze Diavantis Buddy staat dag en nacht voor je klaar. Klik hier om te chatten en ontdek hoe de Diavantis Buddy je kan helpen op weg naar een gezonder en gelukkiger leven.”

Inschrijven
Registreren
Inloggen
Diavantis Buddy
Diabetes 2 Mindset Challenge

GRATIS
BEKIJK